PRODUK TAB


TAB EX
RM180/60biji

Memperkenalkan TAB EX, rumusan L-Glutathione yang diperkaya yang mampu menggandakan seri kecantikanmu, cara alternatif yang lebih pantas untuk cantik berseri dan kekal muda.

TAB EX diilhamkan khusus untuk mengembalikan keremajaan kulit serta menaikkan seri kecantikan yang lebih menyeluruh. Lebih berseri dan memukau, daripada biasa.

Mengandungi molekul unik dan diperkaya dengan gred L-Glutathione tertinggi,  TAB EX berkesan dengan pantas untuk mengurangkan garis garis usia dan tompok-tompok kering pada kulit, melembabkan serta merangsang pembentukan kollagen dan protein kulit yang baru sehinggakan membuatkan kulit bersih bersinar, tegang dan halus.

Kuku dan rambut juga kini lebih kuat berbanding biasa. terima kasih kepada molekul unik TAB EX yang menyerupai GSH (singkatan saintifik untuk L-Glutathione) semulajadi badan, kini seri kulit boleh didapati dengan senang selain fungsi mengurangkan dan mencegah pembentukan melasma, pigmentation, sun burns, mengecutkan jerawat, mengecilkan pori, dan  liang roma yang ketara dengan pantas dan effektif.

Stress, depression dan fatigue juga dapat diatasi dengan mudah melalui menambahnaikkan tahap L-Glutathione semulajadi badan. L-Gutathione adalah merupakan sejenis protein yang dihasilkan oleh hati manusia, maka tidak hairanlah jika dengan menambah kandungan GSH dalam badan akan memberikan kebaikan kebaikan untuk kesihatan luar dan dalam serta dapat dioptimumkan dengan mudah.

TAB EX juga berfungsi untuk menaikkan sistem imun bada terhadap penyakit, selain merawat dan melindungi sel manusia dari dalam. Pembuangan toksin atau fungsi detox organ dan keseluruhan badan menjanjikan kesihatan yang seri yang berpanjangan..

TAB XY
RM180/60biji

Tab XY dengan kandungan protein Glutathione (GSH) berpaten, yang dinobatkan dunia sebagai fountain of youth telah banyak Berjasa kepada jutaan lelaki di seluruh dunia dengan mengembalikan keremajaan dan kelelakian mereka. Tab XY secara langsung dapat meningkatkan tenaga seksual, prestasi & stamina sebagai seorang lelaki dengan melancarkan peredaran darah tubuh yang secara langsung mengoptimakan ereksi, lebih kuat lebih tegang, penuh & keras. Selain itu, fungsi anti kanser Tab XY juga membantu mencegah kanser kelenjer prostat yang digeruni lelaki.

Tubuh manusia secara semulajadi menghasilkan Glutathione (GSH), molekul protein yang teramat penting untuk menjaga sel tubuh. Namun semakin umur meningkat, semakin sedikit GSH dihasilkan oleh badan, ditambah pula dengan serangan pencemaran, racun, jangkitan, dan radiasi bebas mengurangkan penghasilannya. Pengurangan GSH dalam kadar pantas inilah yang menyebabkan kita dimakan usia..

Tab XY juga terbukti dapat menambah baikkan sistem pertahan badan dari penyakit supaya lebih sihat dan muda bertenaga sepanjang hayat. Penuaan sendi badan dan tahap stamina rendah juga dapat diperbaiki dengan kadar pantas. Selain itu, Tab XY juga mampu mengurangkan dan melengahkan penuaan, menguatkan sistem kekebalan tubuh, membersihkan hati, meningkatkan antioksidan semulajadi, mencegah pembentukan katarak, radang perut, strok, kanser dan diabetes.

Protein GSH Tab XY akan mencegah dan menyuburkan folekel rambut supaya tidak mati, ini akan memastikan rambut sentiasa dihasilkan mengikut kitarannya. Selain itu, Tab XY juga akan mencegah patern kebotakan lelaki.

Ternyata Tab XY adalah kebaikan semua dalam satu untuk kesihatan dan kesejahteran lelaki.
Diilhamkan untuk lelaki atas kejayaan Tab EX – Kajian menunjukkan, Tab XY (mengandungi protein glutathione) amat berguna untuk PENCEGAHAN serta RAWATAN:
• pembentukan darah beku
• kesan-kesan sampingan dan meningkatkan khasiat ubat kemoterapi
• Penyakit Parkinson
• Masalah Tekanan darah
• Pengidap diabetes
• Jumlah sperma pada lelaki dengan jumlah sperma rendah
• Gejala pada orang yang mengidap rinitis kronik
• Melindungi sel-sel individu dan jaringan pembuluh darahotakjantung,sel-sel kekebalan tubuhginjalkanta mata, hatiparu-paru, dan kulitterhadap kerosakan oksidan.
• Memainkan peranan dalam mencegah kanser, terutama kanser hati.
• Mempunyai kesan anti-penuaan.
Glutathione yang kurang dalam badan boleh ditunjukkan oleh:
• masalah ketahanan tubuh
• gangguan mental
• tumor
• berkedut
• gangguan sistem saraf
• kesukaran dalam mengimbangi tubuh
TAB SOAP
RM70/125gram

Dicipta berdasarkan kajian dan penemuan terkini, Detoxifying FacialSoap ini mengandungi modifikasi protein glutathione yang mampu merawat dan membersihkan kulit secara menyeluruh. Protein Glutathione memiliki sifat unik yang seterusnya dimanfaatkan dalam rawatan pintar bagi masalah kulit yang pelbagai, sehinggakan ianya dinobatkan ibarat mimpi menjadi kenyataan.

Protein Glutathione Detoxifying Facial Soap bersifat anti inflamasi, anti oksidan dan memainkan peranan utama dalam fungsi anti toksin, dan ini akan memberikan anda perlindungan anti oksidan, terutamanya kepada anda yang inginkan perlindungan dari kesan penuaan awal, jerawat, warna kulit tidak sekata, pigmentasi dan ribuan lagi masalah kulit yang lain.

Teknologi Protein Glutathione Detoxifying Facial Soap juga merupakan ejen anti radang sehingga mampu mengurangkan kemerahan, bintik hitam dan pembengkakkan pada jaringan yang rosak sekitar kulit anda. Dengan mengurangkan inflamasi, produk ini bukan hanya menghilangkan jerawat dan pigmentasi malah berpotensi untuk merawat parut dan bekas jerawat secara signifikan semaksima mungkin sehingga kulit anda menjadi cerah bercahaya, tidak dimakan usia..

Diadun dengan bahan semulajadi, pembersih lembut dan mendalam ini dapat membuang dan menghapuskan semua racun, kuman dan kotoran yang menyerang kulit.

Faedah:
Anti pigmentasi, Anti-jerawat, mengurangkan kesan penuaan, menghilangkan Melasma, Parut luka & jerawat, mengecilkan liang roma, membuang toksin kulit, meratakan warna & mencerahkan kulit serta merawat kulit secara keseluruhan yang menjanjikan anda kulit yang sihat, halus, cerah berseri tanpa cela.

Cara pemakaian:
Urut buih pembersih secara lembut pada keseluruhan muku dan badan, biar 2-4 minit, bilas dengan air sehingga bersih.. boleh teruskan dengan produk penjagaan kulit yang lain

NOTA: Sisa-sisa makeup perlu dibersihkan terlebih dahulu dengan pencuci makeup.

Kandungan:
• Protein Glutathione, Ekstrak Mulberry, Willow Bark, Licorice, Lemon & Aloe Vera
Saiz/berat:
125g


HD GLOW ESSENCE