PENGGUNAAN TAB

PENGGUNAAN

TAB EX
Telan sebiji lepas sarapan/makan tengahari & sebiji lagi selepas makan malam. Pastikan air diminum dalam kuantiti yang banyak sebagai tujuan penyingkiran toksin dalam badan. Bagi masalah kulit yang teruk / bermasalah, atau inginkan kecantikan yang pantas makan 4 biji sehari (2 siang & 2 malam).


TAB SOAP
Best effect, gunakan sabun 2-4 kali sehari. 
Cara : Buihkan, urut kat muka & badan (ataupun kat tempat2 nak cerah cam ketiak, leher & celah peha). Biarkan dalam 2-4 minit kemudian bilas. 

Normally, dalam minggu pertama, kulit akan rasa pedih sikit. Sebabnya, sabun nak gantikan kulit bermasalah kepada kulit yang halus gebus gitu.. So jangan risau, teruskan penggunaan sabun... Lama-lama rasa pedih tu akan hilang dengan sendirinya, muka pun akan makin lembut & licin. ]

Sebagai alternatif, sabun ni jugak boleh dijadikan mask, seminggu 3 kali. 
Cara : JANGAN basahkan muka, buihkan sabun kemudian urut lembut kat kulit. Biarkan selama 5-6 minit, kemudian bilas. Penggunaan skincare adalah disyorkan untuk mendapatkan kesan berganda.

FOOT NOTE
sabun jangan terendam dalam air, sebab sabun Tab merupakan sabun jenis organik dan mudah cair. Pastikan sabun diletak di tempat kering & dalam bekas berpenutup. Sabun boleh dipotong untuk tujuan penjimatan. Berdasarkan pengalaman, sebuku sabun boleh tahan selama dua hingga tiga bulan.

HD GLOW ESSENCE
Gunakan HD selepas mencuci muka (disyorkan menggunakan TAB SOAP). Titikkan HD ke tapak tangan yang bersih kemudian ratakan ke seluruh wajah dan leher dengan perlahan-lahan. HD boleh digunakan bersama toner/pelembap/krim/mekap. 

DURING FASTING MONTH
Telan 1 selepas bersahur + 1 selepas berbuka. Boleh juga ditelan 2 biji selepas berbuka. 
ALIRAN PENGGUNAAN PRODUK SECARA BERKESAN